Proiectul PostAVC.ro a castigat premiul pentru Inovatie in Sanatate, IT si Software

Proiectul www.postavc.ro dezvoltat de Societate Romana de Reabilitare Medicala in parteneriat cu Medacces Communication cu sustinerea Takeda, a fost premiat la categoria Inovation in Health IT& Software la Gala Innovation in Health 2017.

Inovatiile si elitele din domeniile sanitar si veterinar au fost premiate la gala in cadrul careia au participat aproximativ 200 de invitati (profesori, academicieni, doctori, farmacisti, asiastenti, manageri de companii, spitale si clinici, reprezentanti ai institutiilor sanitare si veterinare din Romania, factori de decizie, secretari de stat in Ministerului Sanatatii si reprezentanti ai mass-media).

Proiectul PostAVC, un proiect tanar, castigatorul premiului la categoria Inovation in Health IT& Software, a fost initiat din dorinta de a pune la un loc cat mai multe informatii despre ceea ce se intampla in realitate si ceea ce ar trebui sa se intample de fapt in viata unui pacient care a suferit un accident vascular cerebral (AVC).

 

“ Domnul conf. dr. Adrian Bighea, presedintele Societatii Romane de Reabilitare Medicala, este cel care a initiat acest proiect in 2016. Este un proiect desfasurat sub crezul “ Exista viata dupa AVC” , iar noi, Medacces Communication, in calitate de parteneri, ne bucuram sa fim alaturi. Suntem extrem de onorati ca am primit acest premiu din partea unui juriu remarcabil, iar acest fapt, sunt convinsa ca ne va ajuta in continuare in promovarea proiectului, mai ales intr-un context atat de delicat pentru pacientii care au nevoie de ajutor dupa ce au suferit un accident vascular-cerebral ” a declarat Oana Bornaz, co-fondator Medacces Communication.

Initiatorii, Societate Romana de Reabilitare Medicala si Medacces Communication, pun la dispozitia tuturor o serie de informatii utile despre accidentul vascular cerebral, despre evaluarea si autoevaluarea pacientului cu AVC, despre indicatiile recuperarii in functie de stadiul bolii si modalitatile de recuperare. De asemenea, dupa ce s-a constatat ca adesea, pacientii cu AVC nu stiu cui sa se adreseze pentru recuperare, site-ul postavc.ro  pune la dispozitia acestora si o lista a unitatilor sanitare, actualizata in permananta.

Proiectul PostAVC a fost realizat si sustinut de Takeda.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

Primeste pe mail recomandari medicale despre accidentul vascular cerebral.

 

Aboneaza-te!