Pacientii cu afectiuni neurologice din zona Muntilor Apuseni pot beneficia de consultatii si tratament

Pacientii cu afectiuni neurologice din Muntii Apuseni beneficiaza  de acum de tratament la Spitalul din Campeni din partea unui medic specialist neurolog.  Astfel, ei nu mai trebuie sa bata drumul de cateva ori pana la Alba Iulia, ca pana acum.

“Incepand de astazi, 06.12.2017, pacientii cu afectiuni neurologice din zona Muntilor Apuseni vor beneficia de consultatii si recomandari pentru investigatii complementare oferite de dl dr. Rusu Mircea, medic specialist neurolog din cadrul Spitalului Orasenesc Campeni. Astfel, va creste gradul de eficienta si accesibilitate la serviciile de specialitate care au lipsit o buna perioada de timp in zona Muntilor Apuseni, pacientii fiind nevoiti pana in prezent sa parcurga sute de kilometri pentru a avea acces la astfel de servicii medicale. Nu va mai fi nevoie ca un bolnav sa faca minim 2 sau 3 drumuri pana la Alba Iulia pentru a efectua o investigatie de tip RMN. Acest tip de servicii se adreseaza inclusiv bolnavilor de scleroza multipla, acesta fiind unul dintre obiectivele parteneriatului incheiat intre DSP Alba si Asociatia SM Speromax Alba”,  a scris Alexandru Sinea,  seful DSP Alba, pe pagina lui de Facebook.

Pentru un RMN, de exemplu, un pacient din Campeni era nevoit sa vina chiar si de trei la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia. Acum, pacientii pot beneficia de investigatii neurologice la Spitalul din Campeni.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

Primeste pe mail recomandari medicale despre accidentul vascular cerebral.

 

Aboneaza-te!