Morcovii pot preveni AVC-ul

O dieta sanatoasa ne poate salva de la riscul mai multor boli. Si AVC-ul poate fi evitat daca includem in dieta noastra cateva produse despre care oamenii de stiinta spun ca fac minuni pentru sanatate.

Este si cazul morcovilor atunci cand vine vorba de riscul unui accident vascular-cerebral potrivit www.healthguidance.org.

Un studiu realizat in anul 2008 la Universitatea Harvard a concluzionat ca un consum de cate patru portii de morcovi pe saptamana poate reduce riscul de un AVC cu 50%.

De altfel, nenumarate alte studii au dovedit stiintific pana acum beneficiile oferite de morcovi in lupta cu mai multe boli.

Morcovii sunt bogati in antioxidanti, pot preveni formarea cheagurilor de sange si imbunatatesc circulatia sanguina.

Poate nu degeaba nutritionistii recomanda sa mancam morcovi cat mai des posibil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

Primeste pe mail recomandari medicale despre accidentul vascular cerebral.

 

Aboneaza-te!