Marea actrita Olga Tudorache s-a stins din viata

O veste trista a zguduit lumea teatrului romanesc. Marea actrita Olga Tudorache s-a stins din viata marti seara la spitalul Elias din Capitala.

Actrita Olga Tudorache (88 de ani) a fost spitalizata saptamana trecuta la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, pentru evaluarea starii de sanatate. Un echipaj de salvare a ajuns luni dimineata la domiciliul actritei, transportand-o ulterior la unitatea sanitara pentru investigatii suplimentare.

Surse medicale au explicat pentru „Adevarul” ca apelul la 112 s-a facut luni dimineata pentru o suspiciune de atac vascular cerebral (AVC). „S-a dovedit a fi o lipotimie insa a fost trimisa la Spitalul Elias pentru mai multe investigatii”, au precizat sursele citate.

In anul 2012, Olga Tudorache mai trecuse printr-un AVC tranzitoriu. Doamna teatrului romanesc a implinit pe 11 octombrie memorabila varsta de 88 de ani, mai scrie presa din Romania.

Olga Tudorache a debutat in anul 1951, pe scena Teatrului Tineretului din Bucuresti. A fost conferentiar universitar la Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale, la catedra de actorie, si din 1990 a devenit profesor universitar.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

Primeste pe mail recomandari medicale despre accidentul vascular cerebral.

 

Aboneaza-te!